kvällens avsnitt av Grey's Anatomy

Meredith undersöker hennes förlovnings ring i sängen bredvid den sovande Derek. När han vaknar upp, berättar hon för honom att hon inte riktigt är en ring typ, så hon vill inte bära ringen. Hon är inte heller en vit klänning slags brud. Så hon och Derek skämt tillsammans att de ska gifta sig i scrubs.

På sjukhuset, Izzie håller på att återhämta sig från sin framgångsrika hjärnoperation genom att bläddra i brudkläders tidningar.

Bailey har en ledig dag, men hon är på sjukhuset eftersom hon vill se Arizona utföra vissa kirurgiska ingrepp. Bailey har inte berättat Tucker att hon vill göra en PEDS stipendium.

Izzie går fram och tillbaka i sitt rum och pratar med leverantör om brudkläder grejer på hennes Bluetooth och berättar om hennes cancer för att få dem de att leverera klänningar.


Två traumatiska patienter kommer in. De var inblandade i en bilolycka: en var en fotgängare som drabbas av den andra patientens bil. Hunt tilldelar George att rapportera till Alex, som är mer än glad att bossa runt honom. Mark och Derek tar hand om patienten som körde bilen. George meddelanden att fotgängare som blev påkörd av bilen har skador som inte är förenlig med historien. Han vill göra en psykundersökning. Alex tror att han slösar bort sin tid men George bokar en psykundersökning ändå.

Bailey och Arizona har en ung patient som heter Jessica som är döende och troligen kommer att dö inom några timmar. Barnets far söker desperat efter experimentella mexikanska stamcells behandlingar som ett sista desperat försök att rädda hennes liv, men Arizona försöker övertyga honom om att han inte kan göra något och att bara vara vid hans sida.

Fadern skäller ut henne för att hon ge upp, och försöker lista ut ett sätt att få barnet till Mexiko den kvällen.


Richard har ett särskilt uppdrag för Meredith, och det är att gå och prova bröllops klänningar för Izzie skull, som har förvandlat sitt rum i en brudkläder butiken.

Meredith gnäller att hon doesn't do dresses, men vill inte se Izzie i ögon och tala om det för henne. Derek plikttroget går för att prata med Izzie, men lär sig att de ska ta ballroom dance lessons också.


Cristina ser på en bildskärm som Izzie har förlorat medvetandet och rusar till för en krasch cart. När hon skyndar sig till hennes sida börjar Izzie skratta. Det var ett skämt, men hon behöver Cristina för något: hon behöver att hon söker Meredith för att få henne att komma och prova klänningar. Cristina är inte alls glad. Meredith ger slutligen upp och motvilligt provar på en puffig klänning. Hon försöker berätta för Izzie att hon inte gillar den, men Izzie får henne att känna skuldkänslor.

Bailey's patient, Jessica, vill ha hennes pappa, men hennes pappa undersöker illegala mexikanska stamcells undersökning. Bailey sitter med barnet i en gungstol.

Alex tar över en hamburgare och pommes frites från Joe's bar till Izzie medan Meredith försöker på fler klänningar i badrummet. Lexie kommer in, slänger ner några pommes frites (hon hantera stress genom att stress äta) och frågar Meredith att hon kan ingripa med Mark och Derek. Izzie låtsas kvävas. Cristina blir arg för hennes låtsas. Så snart alla lämnar rummet blir Izzie illamående och spyr i en hink. Hon utger sig för att vara stark, men kemo härjar henne.

Den patient som körde bilen är ganska till trasslad. Han berättar för Hunt att det inte var hans fel. Han var på väg till banken när fotgängare dök under hans bil, med armarna ut som om han ville flyga. Helt klart, för fotgängare försökte döda sig själv. Hunt hittar Alex vandrandes runt och skäller ut honom för att han inte höll ett öga på en potentiellt självmordsbenägna patient.

George upptäcker att patienten inte längre är i hans säng, så han och Alex går utanför för att leta efter honom. Detta blir en stor kamp mellan dem. George säger att Alex inte ens ville göra psykundersökningen, och han ser inte vad Hunt eller Izzie ser i honom. Alex säger att han har försökt att respektera George eftersom han är Izzie vän, men han gjort ett försök.

Just i det ögonblicket hoppar den självmordsbenägna patienten från övre våningarna, kraschar genom fönstret, och landar på en bil. George och Alex får in patienten och George är mer kunnig om hur man ska gå vidare, så Hunt låter honom scrub in i stället för Alex på operationen.

Under operationen säger Hunt till George att han skulle vara en perfekt kandidat för ett trauma kirurg eftersom han alltid tänker fem steg framåt och blir lugnare när saker runt honom blir mer kaotiskt.

Meredith skäller ut Derek och Mark och beordrar dem att bli sams. Derek säger att "The Chief" kommer att vara hans "best man" och de gör Meredith arg eftersom "The Chief" är den som hade en affär med hennes mamma. Under operationen blir Derek och Mark sams igen

En sjuksköterska kontroller på Izzie som ser svag ut. Sjuksköterskan tappar en bröllop klänning från galian på väg ut, så Izzie bestämmer sig för att gå runt i rummet för att plocka upp den. När hon kommer dit, faller hon ihop.

Bailey's patienten Jessica, vars far fortfarande försöka hitta en väg till Mexiko, är i dålig form. Slutligen Bailey pratar med honom tills han tar sin plats bredvid sitt barn som dör.


Cristina berättar för Izzie att hon gör bra, men Izzies glada mask är äntligen av. Hon säger att dagen skulle vara en bra dag, för att Meredith prova klänningar, men hon vet att hon är sjuk och bara en cancerpatient. Cristina berättar för henne att alla kräkningar är helt normalt för den typ av behandling som hon hade i dag.

Arizona berättar Bailey att vad hon gjorde i dag med Jessica var verkligen heroiska och råder henne att gå hem och berätta för Tucker om att PEDS är mycket mer än bara skära folk öppna.

Meredith försöker på en annan klänning medans Cristina torkar av Izzie's panna. Meredith slutligen spricker ett leende när hon snurrar runt i klänning som kommer att vara hennes bröllop klänning.


Tillbaka hemma, Meredith berättar Lexie att bara för att deras respektive män är osams, betyder det inte att Lexie inte kommer vara med i bröllopet. I själva verket Lexie kommer att vara en brudtärna, men hon får inte bli för upphetsad om det eftersom hon inte har sett brudtärna klänningar Izzie plockade ut.

Meredith har gått med på att ha ett stora bröllop bara för Izzies skull, men hon verkar inte alls så olycklig om det.

Över på Joe's, erkänner Alex att George är bättre på att hantera kriser själv, och att Izzie är sjuk är en stor kris som han inte kan hantera.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0