what?

What did i ever do to you? Fan ska du vara så rude mot mig för när jag inte gjort något, när jag inte haft något emot dig heller? Jag förstår inte vad jag gjort för fel? Jag menar jag kan inte ha gjort något fel, för jag har inte sett dig på någon månad och inte förstårt något som du sa att jag gjorde sist jag såg dig. JAG FÖRSTÖR INGET NU SÅ WHAT THE FUCK ÄR DITT PROBLEM?
Seriöst du kan vara den som berättar för honom varför jag inte kommer komma över eller träffa er mer. You do that. Och kommer han och frågar mig kommer jag bara säga att han lika gärna kan få svaret från dig eftersom det är ditt fel att jag inte kommer komma över mer.

Fan seriöst?

Dom är trevligare mot mig hos Jay än va du är =S hur fan går de ihop. Bör de inte vara så att du är trevligare mot mig än va Jays föräldrar är mot mig? Fan Jays föräldrar är dögulliga mot mig, va är du? bara fett rude =S


!

CHRISTIAN !!!!! 
FATTA ATT JAG ÄLSKAR DIG!
MEN FÖRSTÅR DU INTE ATT JAG INTE ORKAR MER?
JAG ORKAR INTE MED LIVET MER.

JAG KÄNNER MIG HELT TOM OCH UTMATTAD


Ros =)

Nu ska jag berätta vad som hände när jag skulle sitta och plugga med Jay i biblioteket.

Jay ringde mig vid 12:07 och säger att han kommer sega lite. Och jag sa att de inte gjorde något eftersom det skulle ta mig minst en timme att ens komma fram.
När jag kommer fram till stationen (13:17) ringer jag för att kolla hur långt han hade kommit och han hade inte kommit långt eftersom han befann sig på samma plats han hade varit en timme innan. Men han väntade på en buss som han sa va försenad. Det gjorde mig inget utan jag segade och gick i slowmotion för att möta honom vid busshållplatsen. Klockan 13:32 var han framme och eftersom jag inte hade ätit något och höll på att dö av hunger bestämde vi att vi skulle äta innan pluggandet.
Efter maten bestämde vi att man inte kan plugga utan godis så vi gick förbi Hemköp och köpte en "hink" godis =) Vi satte oss sen vid ett bord i biblioteket och började ta fram allt. Böcker, pennor, miniräknare, ja allt förutom block som lilla Jay hade glömt.
Så han säger att han ska spring ner till bokhandeln och köpa ett block, innan han springer ner tar han fram ett papper och ger mig de. Sen försvann han och jag läste vad som stod på den (som jag sakt innan, de Jay säger rör verkligen mitt hjärta så enormt mycket). Läser första meningen och jag får feta smilet, läser nästa mening och mitt smile blir större, läser tredje, fjärde osv och mitt smile blir bara större pch större. När jag läste klart den fina texten han skrivit till mig blev jag så himla glad. Väntade bara på att han skulle komma tillbaka så jag kunde tacka för de fina orden. =)

Att springa ner till bokhandeln bör inte ta mer än 5 minuter men han försvann ett bra tag, när han kom tillbaka hade han en ros i handen till mig. =) Å så gullig man kan vara asså. Blev så himla glad, de där gav mig ett smile som inte gick bort.
Efter alla hans surprises satte vi oss ner och började plugga. Han är duktigare än han tror, men han använder miniräknaren för mycket =P.
Sen kom Arvid och dom satt och höll på och mobba varandra samtidigt som Jay försökte lösa hans ekvationer och Arvid läsa sina Kanin-böcker. =P
Efter några timmar i biblioteket började vi röra oss hem =)



Min Ros och texten


Min godis "hink" =)


kontakta polisen

Min faster blev misshandlad idag av 2 okända män som på förmiddagen gick in i hennes guldaffär, slog ner henne och rånade affären. Om ni vet vilka männen är ring polisen, minsta lilla tips är bättre än inget, oavsätt om ni tror att det inte är något viktigt ring.  

läs artikeln här 

empty

Shit va konstigt det känns att vara helt tom. Utan känslor eller något. Jag känner inget längre.


inge mer

Orkar inte mer


hatad

Alla hatar mig. Ingen tycker om mig längre. Fan jag orkar verkligen inte med livet mer. Jag bara förstör för alla. Förstör älsklingens liv och alla runt omkring honom. Önskar jag bara kunde försvinna under jorden och aldrig mer komma tillbaka. Bara så att alla kan leva ett lugnt liv utan mig.
Fan, va fan är det här för liv? Seriöst! Jag vill inte leva längre vill bara försvinna. Så att alla slipper mig och aldrig mer behöver tänka på att jag är i deras liv eller att jag ens finns och att de känner mig. Så alla lever de liv dom levde innan jag kom in i det.
Vill bara bosätta mig i en håla mitt ute i ingenstans utan tillgång till världen utanför. Bara för att skydda hela världen från mig.

Hatar att folk mår dålig och att veta att det är mitt fel att dom gör det, OMG döda mig right now. Kan inte leva och veta att jag skadar någon. Hell no jag dör hellre.

Jag tror jag stänger in mig utan tillgång till dator och mobil. Utan att någon kan kontakta mig. Då funkar allt bra utan mig. Allt var ett misstag, jag borde aldrig ha gjort något från första början, borde ha stannat i mörkret där jag var innan. Borde aldrig ha tagit mig ut från mörkret. Jag klarade mig bra där, i min ensamhet. No one got hurt då. Alla va all happy då. Tror jag kryper tillbaka dit igen för att se alla happy igen.


vänner

De finns alltid vänner som får en att känna sig glad och på bra humör. Vänner som verkligen rör ens hjärta med de gulliga orden dom säger. Man blir så glad när man har såna vänner. Jag vet iallafall att jag är extremt glad att ha såna vänner. Vänner som värmer mitt hjärta varje gång vi pratar. Dom säger alltid de orden jag vill höra när jag känner mig nere.

Jag fick ett jättegulligt sms för någon vecka sen av Jay, och orden han sa värmde mitt hjärta enormt mycket. Fan va gullig man kan vara. Jag mådde så dåligt vid de tillfället och det där sms:et fick mig att le vilket jag kände att jag inte hade gjort på länge.
Det är något med Jay som får mig att le varje gång vi pratar. Utan att han vet om det så värmer hans ord mig extremt mycker när jag befinner mig i mörkter.
Fick några gulliga ord av honom idag också vilket gjorde mig glad igen =)

There is something special about that boy ;)


Thank you for being my friend =)


RSS 2.0