irriterad

Jag försov mig på morgonen eftersom jag somnade vid typ halv fem. Jag vaknade av ett sms klockan tio då min första lektion var, på smset stod det "Vart är du?" och jag svarade att jag försov mig och att jag skulle komma sen. och som svar fick jag "Ofta! Du måste komma vafan". Är du trög eller jag sa att jag försov mig. What´s your problem??
Men jag segade mig upp för det tar mig mer än 40 minuter till skolan så jag kände att det inte var någon ide att stressa till skolan om lektionen ändå skulle vara slut när jag kom fram.

När jag började göra mig iordning började jag fundera över vad som egentligen hände igår på kvällen. Först så tänkte jag "nej jag drömde att något gick fel på kvällen" för hur skulle något ha kunnat gått fel om jag var så gullig hela kvällen. ( om något går fel brukar det vara mitt fel). Men sen blev jag bara försvirrad och tänkte finns inget bättre än att prata med älsklingen om det istället.   
Sen fick jag ett sms från projektgruppen och sa att mötet idag skulle vara klockan 13. Och sen blev jag bombad med sms och samtal från älsklingen.

Jag seriöst fattar inte vad som hände igår på kvällen, jag var inte sur på honom blev bara så chokad över det. Men han bad om ursäkt för det och jag förlät honom.

När jag kom till skolan satt vi och väntade på en som segade på att dyka upp. ( kom ihåg att jag fortfarande är hela tiden irriterad) så när hon sen dök upp gick vi till biblioteket och började hålla på med projekt saken. Dom satt och skrev lite saker på rapporten och jag höll på med Sudouko då en av tjejerna (samma som skickade smset) säger med bitch röst "kan du lägga ner de där, du kan göra det på tåget". Jag menar OMG jag är redan SKIT irriterad på er måste ni göra det värre.
Iallafall blev mycket tjaffs mellan oss alla sen vi hem.

Och lyssna dom förväntar sig att jag ska sälja biljetterna till studentskiva =S

Jag ringde älsklingen på väg hem och båda blev irriterade över att jag fick ansvaret att sälja biljetterna. Men iallafall vi pratade tills mitt batteri dog och sen dess har jag pluggat.

Det blev lite kort nu på slutet för jag orkar inte sitta här mer vill ringa min älskling nu.
Men God natt =)

helgen

Helgen bestod inte av så mycket saker.

Fredagen åkte jag till skolan för att göra klart projekt bajset och blev bara deperimerad av att gå av tåget ens. Sen blev det bara värre när jag satte mig med min projektgrupp. Blev så fucking irriterad när jag satt med dom. Kändes som att tiden inte ens tickade, de gick så himla långsamt. Men iallafall när vi var klara åkte jag hem och vi skulle få gäster så jag var inte så glad då heller. För gästerna var nämligen min kusin och hans fru, och jag tycker inte om dom. 

Men iallafall när jag kom hem satt dom på tåget alltså kom dom med bussen efter mig. Jag var social och för inte vara för oförskämd sen åkte pappa och kusinen till systemet och jag och mamma tog en promenad med kusinens fru.
Efter promenaden blev det mat och film mys framför tv:n med en film. men jag satt vid baren och höll på med min dator. Var inte riktigt så social då. Men men, sen blev det läggdags och jag ringde älsklingen som inte kunde sova trotts att han jobbade dagen efter mitt på morgonen.

När jag sen vaknade på lördags morgonen var gästerna kvar och jag var tvungen att vara social. Men dom åkte sen knappt några timmar efter att jag hade vaknat, sen satt jag bara och latade mig resten av dagen.
Och söndagen bestod av plugg plugg plugg plugg. Jag började plugga redan när jag först vaknade och fortsatte tills jag skulle sova.

Älsklingen hade åkt på studentskiva hos Jenni (bästa kompis lilla syrra) och jag satt och läste min bok för att hålla mig vaken tills älsklingen skulle hem så jag kunde hålla honom sällskap hem. För om jag hade somnat hade jag aldrig orkat hålla honom sällskap hem. Klockan halv fyra ringde han mig när han satt och väntade på nattbussen hem. Och jag var glad och tyckte han skulle tycka det var gulligt av mig som hade suttit så länge och väntat på honom. Men det var inte riktigt den reaktionen jag fick och jag fattade inte riktigt vad som hände. Men han var allt annat än glad på mig =S och varför hade jag ingen aning om varför.
Så jag somnade helt förvirrad över vad som hade hänt. Något hände under kvällen men vad =S?

1 år =) 22/4

Vaknade överlycklig, och tidigt för att kunna fixa mig för att åka till min älskling. Det är nämligen så att vi firar ett år sen vi blev tillsammans. Det var ett år sen han lämnade Mikaela för mig =), låter hemskt men det är inte riktigt det när man vet historian om henne, älsklingen och mig. Lång historia tar det någon annan gång.

Iallafall så kom jag fram till älsklingen vid halv 10 eftersom jag gick in för att köpa lite saker jag skulle behöva till min del av dagen. Vi hade delat dagen så att jag hade morgonen och älsklingen kvällen.
Så jag gick in i Coop och köpte blockchoklad, frukt, grädde, marshmellow och ägg. Jag hade nämligen tänkt göra frukost i sängen men det gick inte för Simon (styvpappa) var hemma och jag tyckte det var pinsamt, så jag väntade tills älsklingen vaknade och gjorde det sen vid bordet. När vi hade ätit klart hade jag planerat en liten mysig picknick men det var fett kefft väder så det blev inte det heller utan det blev mys i sängen istället, till en fett keff film =P HAHAHAH asså jag rekommenderar att se den =P.

Vi hade mysigt och trevligt med film å chokladfondue med marshmellows, gott. Sen blev klockan sex då åkte vi för att älsklingen skulle få bestämma vad han ville ha i present. Men han bestämde sig inte så vi åkte in till stan för att börja hans del av dagen.
Och när vi kom fram till stan blev klockan nästan sju så vi skyndade oss att hämta bio biljetterna till filmen han hade bokat och för att sen åka till en SKIT mysig restaurang. När vi var på väg köpte älsklingen en ros till mig, skit fin och SKIT gulligt av älsklingen.

När vi kom fram stod vi i kö för att få bord i typ 20-30 minuter sen när vi fick bord beställde vi mat som kostade typ 200 kronor per tallrik. Men det var skit gott, och så värt pengarna. När vi hade ätit klart åkte vi för att se filmen. När vi kom dit hade filmen redan börjat, men vi hade inte missat så mycket typ 5 minuter. Skräckfilm. Älsklingen ville skrämma mig =P, jag är inte så lätt skrämd men den omg första gången jag skrek. Hihi pinsamt (A).

När filmen var klar började jag få ont i magen (röda veckan) och vi gick in ock köpte glass (A). Kallt för glass men mysigt.
Vi gick snabbt förbi Toxic för att hälsa på Maya för det var hennes studentskiva. Vi var där i typ 40 minuter innan vi åkte vidare hem till älsklingen,
När vi sen kom fram hem till älsklingen var klockan typ tolv. Och han hade planerat VÄRSTA myset. Han hade gjort iordning hans rum med levande ljus, och hela rummet lyste rött. Han hade gjort iordning jordgubbar doppade i choklad. SKIT GOTT:

Vi satt å hade det skit mysigt och ät dom och kollade på film. Kommer inte ihåg namnet på den.
SKIT mysig dag. Somade i älsklingens famn också. Finns inget mysigare än det.
Sov HELA kvällen i älskligens famn och åkte hem sen vid fyra tiden dagen efter. då låg älsklingen till och med kvar och sov.
Asså förfan vilken underbar dag, Fan det har varit ett helt underbart år med älsklingen skulle ALDRIG byta ut den mot något. ALDRIG.
Finns INGET BÄTTRE ÄN ÄLSKLINGEN.

Älsklign jag älskar dig mer än något annat på hela denna jord, Du är för underbar för att kunna beskriva. ALLTSÅ NI FÖRSTÅR INTE HUR UNDERBAR HAN ÄR. JAG DÖÖÖR SÅ UNDERBAR SOM HAN ÄR. GÅR INTE ATT BESKRIVA ÄLSKLINGEN MED ORD, INTE ENS HANDLINGAR GÅR ATT BESKRIVA.


jobbig =S

Igår på kvällen pratade jag med älsklingen, eller rättare sakt smsade med älsklingen och han mådde inte bra så han gick och la sig. Men efter att jag sakt god natt till honom vet jag inte riktigt vad som hände, men jag började gråta och kunde inte sluta gråta. Slutade prata med älsklingen klockan ett och jag grät hysteriskt fram till klockan fem när sömnen tog mig. Jag smsade honom vid typ klockan tre och sa att jag inte kunde sluta gråta, men jag tror han var för trött för att pick me up för han gjorde det bara värre. Det var sanningen han sa och den gjorde så ont att jag inte klarade det. Det var av rädslan jag grät =(.

Imorse när jag vaknade orkade jag inte göra så mycket för jag var lite ledsen över att älsklingen inte hjälpte mig igår på kvällen men de försvann sen när jag ringde honom.
Min projektgrupp skulle träffas klockan två i biblioteket och jag åkte hemifrån halv ett för så galen som jag är hade jag bestämt mig för att cykla dit. Avståndet är 15 km. och det tog mig 1½ timme att komma fram. Men det var för att det var 100 uppförs backar och jag stannade i typ 10 min och pratade med älsklingen i telefonen. Men när jag kom fram var jag inte lika trött som jag hade trott att jag skulle vara utan jag var bara jävligt torr i halsen =P vattnet jag hade med mig blev varmt på vägen =P.

Men när jag kom fram prick klockan två var det ingen där förutom Elin. Så vi satt och väntade på de andra tre tjejerna. När de kom planerade vi och pratade om projektet och efter en timme var vi klara och jag satte mig på cykeln för att cykla hem. Den här gången tog jag min tid eftersom jag inte hade någon tid att passa.
På vägen finns det typ en km som inte har någon gångväg och bilarna kör 70 km/h där så det var lite läskigt att cykla där men jag klarade det =P .

Älskar att cykla ner för en nerförsbacke utan att hålla i mig å bara flyga. Skit härlig känsla. =) Älsklingen tycker inte ens om tanken att jag cyklar för han tror jag cyklar som en galning, (vilket jag ibland kanske gör).
Men iallafall jag cyklade en liten omväg hem för jag ville inte cykla igenom min gamla skola (HATAR DEN) så det blev en liten extra runda.

När jag bara hade några meter kvar kom bussen och jag visste att min syster eller kusin skulle vara på den, och min kusin va på den, så när jag kom fram fick jag sms från honom. Han var inte riktigt säker på om det var jag eller inte, och när jag sa att det var jag undrade han vart jag hade varit och jag sa i skolan och han trodde jag hade cyklat från stationen, han trodde mig inte när jag sa att jag hade cyklat HELA vägen. Men efter ett tag trodde han mig å började mobba mig för det =P. Men men småbarn förstår inte sånt =P.

Jag fick tillbaka min mobil när jag kom hem. Jag hade nämligen köpt en ny mobil för ca två månader sen och tagit väl hand om den, jag tappade den inte jag hade den runt halsen för att vara försiktig med den och för tre veckor sen gick den sönder (av sig själv) så jag lämnade in den för lagning och fick en lånemobil som tyvärr nog gick sönder i torsdags. Jag råkade (A). 

                                                                                            Min Mobil =)



Sen försökte jag skriva projekt skitet jag skulle skriva tills imorgon. Det gick =P efter 100 år =P.

Älsklingen har varit med Rikard och Ola hela dagen idag och vid halv nio sa han att Rikard och Ola skulle in och ta en drink någonstans och jag sa att han kunde följa med (han vill nämligen inte gå ut utan mig). Så vid halv elva åkte dom och älsklingen märkte att hans mobil inte var laddad (inte ovanligt). Blev lite arg för jag har ALLTID sakt att han ska ladda den när han ska ut så jag kan få tag på honom. Men nu får vi hoppas batteriet håller tils han kommer hem.

Så nu sitter jag och väntar på att han ska åka hem så han kan ringa mig. =)  
                                                                                           God natt =)

Dagen

Idag va jag med pappa till typ fyra tiden sen åkt vi till min farbror som hade bjudit över familjen men ingen ville följa med pappa och jag hatar att pappa gör något ensam så jag följde med honom, jag har inge problem emot min farbrors fru. Hon är ny ingift så hon är inte släkt (tycker inte om släkten ju), så jag har inge problem emot henne. Hon tycker om mig också.

Första gången jag träffade henne var i somras när min farbror skulle ta mig till akuten. (Åkte till akuten efter att jag fick en sten i ögat av en kompis, hon kastade "macka". Och pappa och min lillasyster hade precis åkt till Italien så pappa kunde inte ta mig så jag var tvungen att ringa min farbror. Han följde med mig till akuten och när det blev min tur att se läkaren åkte han för att hämta hans fru. Men dom var inte gifta än då utan bara förlovade. Sen när han hade hämtat henne och kommit tillbaka var jag klar. Och när jag såg henne visste jag att hon ALDRIG skulle bli som släkten.) Hon är skit snäll och inte alls som alla andra =) . Äntligen någon normal =) 

Iallafall tillbaka till min dag: 
Jag frågade pappa om det bara skulle vara vi och han sa att han inte visste men jag åkte med pappa ändå, sen när vi kom fram var min faster där och hennes tre barn, (ånej) men jag sket i det, jag hjälpte min farbrors fru i köket istället. Vi åt mat sen hjälpte jag henne att diska, så hon diskade och jag sköljde ur sen torkade jag allt medans hon satt och vilade. Hellre det än att sitta med alla andra. Medans jag stod och torkade disken kom min andra faster och hennes son, man och svärmor. Men jag gjorde inget efter det utan jag satte mig framför min farbrors dator och spelade "kungen".

Sen blev klockan typ halv åtta och vi åkte hem. Eller inte direkt, vi skulle skjutsa hem min faster och hennes barn och eftersom vi var nära farmor ville pappa hälsa på henne, men när vi kom fram till farmor var hon inte hemme utan hos min faster (hon jag hatar mest, hela hennes familj) så det blev krig med mitt ego för att ta mig dit. när vi kom in stod jag och tjatade på pappa hela tiden att jag ville hem (Som ett litet barn) När vi kom hem hämtade jag min cykel =) för att fixa den.
Och nu sitter jag här för att snart ringa älsklingen och sova.

Jag skulle ringa min Raghda men fick aldrig tid att ringa henne, blev så mycket som hände idag. Jag ringer henne imorgon <3

cheesecake

God morgon!

Igår på morgonen hade jag öppnat mitt fönster till mitt rum och hade glömt bort det tills jag skulle sova när jag gick in i mitt rum och det var ISKALLT. Så jag försökt värma mig i sängen så jag hade mjukis kläder på mig, sen satte jag datorn i knät för att värma mig av den också (för den blir varm när den är på att bra tag). Hjälpte lite men jag frös fortfarande.
Jag var så uttråkad att jag satte mig och ritade (visar resultatet sen) blev faktist rätt nöjd med de. Sen ringde älsklingen och vi pratade i typ en timme innan jag kände av tröttheten och han kunde höra det på mig också. Så jag somnade med mjukisarna på mig för att inte bli sjuk, men imorse vaknade jag och höll på att dö av värme. Solen sken rakt in i mitt rum och jag vaknade av värmen. (På morgonen skiner solen från mitt rums håll, på eftermiddagen skiner solen från andra hållet).

Så när jag gick upp gick jag in och duschade, skönt som fan. stod där en halvtimme. När jag kom ut gick jag upp för att äta lite frukost, det blev min cheesecake som jag bakade igår. Jag tyckte den var god, men mina systrar tyckte inte om den =( dom gjorde mig skit ledsen för jag hade hållt på skit länge med den =( . Men å andra sidan är dom fett kräsna när det gäller mat och sånt, så jag lugnade ner mig efter ett tag. Men mamii å babii tyckte om den.

Se va god den här ser ut, så blev inte min men den blev god ändå. Blir väl godare för varje gång jag gör de =P hoppas jag iallafall :P




När jag stod i duschen fick jag ett "god morgon" sms av min älskling, ÄLSKAR dom sms, <3. Finns inget bättre än ett mess eller samtal av min älskling på morgonen.
Nu är han på fotbolls match, hatar att han spelar fotboll eftersom han alltid skadar sig, men han tycker om att spela så jag låter honom göra det, men tycker inte om det ändå. Men sålänge han tycker om det och han är glad att spela så gör de mig inget, jag kan ta hand om hans skador då. Hoppas dom vinner matchen. =) Lycka till älsklingen (L)

 

God morgon =)

Vaknade imorse till min kossas röst =P Det var skit länge sen man vaknade till den =P
Hon ringde mig igår men jag kunde inte prata så när jag rinde tillbaka var hon upptagen så jag fick ett samtal av henne på morgonen =P
Skit söt, men mobbad som vanligt =P. Vi pratade i 25 minuter tills hon stötte på sin babii och hon sa att hon skulle ringa upp. Det har gått en timme sen hon sa de och inte har jag fått något samtal heller =(. Hon glömde bort mig =( .
Vi pratade om lite allt möjligt. Och hon visade bara hur dum hon var hela tiden. Habibti det är ingen idé att leka smart för vi vet att du inte är det =P. Och snälla ingen normal människa vaknar 7 på helgen. DET ÄR ETT TILLFÄLLE ATT SOVA UT. Hon är helt knas, på vardagarna när hon ska till skolan kommer hon inte ens upp ur sängen, men på helgerna kan hon inte stanna kvar i sängen =S du är konsigt min lilla kossa.
Jag kommer verkligen sakna henne när hon flyttar men det finns inget jag kan göra åt de, får typ åka till henne några 100 gånger varje år.
Habibti va inte orolig du betyder mycket mer än dom, å det finns inte en enda chans att dom kommer betyda mer <3



onsdag 15/4

Dagen va så romantisk. Det var skit fint väder och jag hade åkt till min älskling redan på morgonen. Han sov som vanligt när jag kom, men de gjorde inget för han är DÖ gullig när han sover.
Dagen innan på kvällen hade han fixat skit mycket, han hade lagat mat, bakat kladdkaka och städat allt för min skull =$. Så när han sen vaknade började han förbereda allt, han tog fram allt och vi gick ut till stuttsmattan och satte oss i solen och åt maten. Det var pastasallad, SKIT god. vi åt och pratade om allt och sen blev det efterrätt =) KLADDIS =D. Men när älsklingen kom med kladdisen hade solen försvunnit så han hämtade ett täcke och vi la oss ute åt kladdisen och låg kvar i myste. Asså det var skit mysigt och SKIT gulligt av honom att göra allt de.
Och jag fick ett jättegulligt kort ifrån honom som han hade skrivit skit gulligt i <3 .  Älskar att hålla om min älskling, hans famn är SKIT mysig. 


                                                             ÄLSKAR DIG SKIT MYCKET <3  


Kladdkaka =)

HAHAH OMG jag försöker göra en kladdkaka men det går inte, och kom att tänka på Raghdas dumma sätt att göra sina kladdkakor =P . .
HAHAHA den dumma Raghda skulle baka en kladdis men hade glömt att sätta på ungnen så hon bah hmm vad är lika bra som en ugn, vet ni vad hon gjorde. HAHAHAHA hon la in smeten i mikron =P ASSÅ OMG habibti så dum kan du inte vara.
Men jag är inte lika dum =P jag hade ugnen på men efter knappt 5 minuter började det lukta bränt =S jag bah WHAT THE FUCK. den hade redan blivit bränd =P fattade inget, men jaja jag tog bort det brända så la jag in den igen för den va inte klar. Nu får vi se om den blir bra eller inte.
Jag hatade kladdisar förut, men efter att ha smakat min älsklings SUPER goda kladdisar har jag blivit beroende. och jag var så sugen idag så jag bad honom om receptet men jag måste ha gjort något fel för den blev inte som hans =(



Den bästa Kafsche <3

Jag ska berätta om min lilla kossa Raghda, träffade henne för 5 år sen i Malmö. Familjen åkte ner dit för att min kusin skulle förlova sig. Och vi stannade hos min mammas kusin Marina som är Raghdas kusin också. Då ringde Marina till Raghdas mami och bad dem komma över. Alltså det sa klick på direkten mellan oss, vi blev skit bra vänner på direkten. Hon var exakt som mig, kände mig skit bekväm med henne.

Efter ett år tror jag det var kom hon till mig i Stockholm och OMG vilka minnen vi fick från det besöket. Vi måste ha gjort allt som gick att göra =P. HAHA omg å våra flabbar hemma, vi måste ha gjort min mamma å pappa galna. Vi fjantade oss fett mycket. ·Hihi när vi skulle sova sov vi aldrig, vi måste ha sovit typ 10 timmar på hela den veckan hon var hos mig. Jag lät henne aldrig sova normalt, brukade ta med mig snacks som vi satt å tjockade oss med mitt på natten. Vi måste ha pratat om ALLT. Alltså det är verkligen minnen för livet vi fick då.

Sen efter det åkte jag till Malmö över julen, å tro mig jag var hos min pappas kusin å jag hade så hellre varit med Raghda, för att vara hos pappas kusin var skit tråkigt för hon lämnade mig hela tiden för att var med hennes kompisar. Raghda hade aldrig lämnat mig för hennes kompisar, och snälla på bara de två dagarna jag var med henne hade vi SKIT kul.

Hon kom sen till Stockholm på min 18 års dag. Jag var SKIT glad över det =). Fick släpa med mig henne till skolan varje dag (A) men hon klagade inte =) sen festade vi i två dagar =) SKIT KUL ATT HA HENNE PÅ MIN FÖDELSEDAG =)

Å jag längtar som fan till hennes student då jag ska åka till henne =) Tiden går så segt, alltså fan jag saknar henne =(. Det är skit tråkigt att vara ifrån henne så mycket, men jobbigare när det gäller avståndet =( å nu ska hon lämna mig och flytta till Tyskland =( HUR KAN DU ='( Har aldrig träffat hennes kille men jag gillar honom inte för att han tar henne ifrån mig =(  Dumma åsna ='(

Glöm mig bara inte =(. Kom till mig lite då och då, och jag kommer åka till dig då och då.



Söndag den 12/4

Oj förlåt för att jag inte har skrivit på länge, mycket som händer.
I söndags var det min farfars årsdag, kan inte förstå att det gått 3 år sen han lämnade oss =(. Saknar honom skit mycket. Tro mig ni fattar inte hur mycket jag saknar honom, borde verkligen ha varit med honom mer. Ta vara på tiderna ni har med ALLA för man vet inte om de kanske är sista dagen ni ser dom, vad som helst kan hända. Ta inte folk förgivet ='(.
Iallafall i söndags var i hos farmor, vilket jag krigade för att inte vara. Jag ville inte åka till farmor inte pga henne, jag vill ta vara på tiden med min farmor men jag ville inte till henne pga alla andra där, jag har nämligen bojkottat släkten (förutom farmor). Så det blev feta kriger för att få med mig till farmor. men när jag va där satt jag bara i farmors rum med min farbrors fru (hon är den enda snälla av dom "ingifta") sen åkte systrarna å jag hem medans pappa var kvar där.
Asså ni förstår inte mitt hat för släkten, jag skulle kunna strypa dom alla. Så att vara där va rena misshandel för mitt psyke.

Under dagen satt jag och fortsatte plugga Biologi. SKIT tråkig dag.

Mys

Igår var jag med älsklingen i stan, vi satt på en skit mysig plats inne i stan. Skit skön plats vid vattnet, log i älsklingens knä å mös.
Gjorde samma sak idag, fast först så åkte jag till Fisksätra, sen åkte vi tillbaka till stan och mös vid samma plats som igår, SKIT mysigt att sitta med min älskling i värmen och mysa. Finns inget mysigare än att hålla min älskling i min famn. När vi var på väg till Fisksätra märkte älsklingen att han hade tappat bort armbandet jag köpte till honom förra året i födelsedags present. Han blev skit ledsen och jag kan förstå honom, kände samma sak i förrigår när jag trodde jag hade tappat bort mitt armband jag fick av honom förra året på min födelsedag. Men till skillnad från min älskling så hittade jag min, han kommer aldrig få tillbaka hans, för den tappade han bort i stan (Omöjligt attt hitta då) medans jag tappade bort den vid IP.

Han var skit ledsen typ hela dagen över den, kan förstå det. Men det finns inget vi kan göra åt det nu. Jag sa att jag kunde köpa en ny till honom, man han ville inte, förstår det för det blir inte samma sak, den har minnen. Förlåt älsklingen <3

Jag har kommit på att ALLA är skit. Kriga inte för någon som inte förtjänar det, det har jag lärt mig nu efter att jag krigat så mycket helt i onödan. Den enda som är värd att kriga för är min älskling <3.
Hatet i mig växer bara mer å mer för varje dag. Trodde aldrig jag skulle känna så mycket hat, men nu känner jag det och det börjar irritera mig. Fan va bra att jag har älsklingen som kan ge mig kärlek och som jag kan byta ut mitt hat mot kärlek
<3 ÄLSKAR DIG ÄLSKLING <3

Jeff

Igår på kvällen åkte jag och älsklingen till Kistamässan för att se Jeff Dunham. Vi kom dit vid fem tiden, då stod det redan folk i kön in, knappt en halvtimme efter blev kön SKIT lång. Då sprang älsklingen till Kista centrum för att dra ut pengar för att kunna köpa mat. Sen när han kom tillbaka köpte han maten och dom började släppa in människorna. Vi fick skit bra platser i mitten packeten. Vi satt där i två timmar och kramades och pussades, sen blev klockan typ kvart i åtta då började dom visa lite saker på projektorn. Skit roliga.
Klockan kvart över åtta kom Jeffs kompis Brian "Gittar man" upp och drog några skämt, skit rolig. Sen kom Jeff klockan halv nio =). Skit rolig. Han höll på till klockan typ halv / kvart i elva.
Aldrig garvat så mycket i hela mitt liv =P, grät så mycket som jag garvade.

Älsklingen mår inte så bra nu för tiden, lite mitt fel. Men jag hatar det som fan när han inte mår bra. Känner verkligen i mitt hjärta att he´s in pain. =( Finns inget jobbigare än det. =(. Förlåt älskling för allt =(.


Här är lite bilder från igår.

Lite saker på projektorn










älskling <3

ÄLSKLING <3 Älskar dig skit mycket <3



Min underbara älskling <3

förlåt <3

Jag vaknade SKIT otrevlig mot min älskling, va inte meningen. Vet inte varför jag va så, inget hade hänt så jag har ingen aning om varför jag var så. Kanske för att han gick och la sig igår utan att säga god natt till mig. Suger att sova utan ett god natt från honom. Men det var skit onödigt av mig att flippa så på honom, han var ju säkert skit trött igår. Förlåt älskling <3


Jag spenderade dagen med pappa igen, faktist skit trevligt att vara med pappa. Han sitter alltid och mobbar och skrattar åt alla fjantiga saker jag gör.
När vi kom hem åt vi mat sen tog pappa fram godis påsen vi köpte igår. Jag va inte sugen alls (stolt). Men min lilla syster försökte suckta mig men det gick inte =P Jag bestämde mig för att sluta äta godis för 1 månad sen och jag kände inget sug alls för det. Visst ibland vill man ta en liten tugga för smakens skull men jag har hållit mig.


Jag tog en promenad med mami till Lillsjöns "nya" plats. Den typ byggdes klart förra året tror jag det var, då Kungen kom för att inviga den. Vet inte riktigt vad den heter =P. Fan vilken skön utsikt.  Men den var FULL av fjortisar som satt och rökte vattenpipa och drack öl. Inget liv.


Måster säga att jag är en idiot =( Jag har behandlat min älskling SKIT dåligt den senaste tiden, jag flippar för inget och låter allt gå ut över honom. Alltså seriöst jag måste sluta, om jag är irriterad på andra ska jag inte låta det gå ut över min älskling. Men fan jag är sån kyckling att jag inte vågar låta det gå ut över de jag egentligen är irriterad på. Nä nu ska jag sluta låta min älskling få allt skit. 


Älskling jag älskar dig skit mycket och du vet att jag har det jobbigt, och du vet att det aldrig har varit meningen att flippa på dig. Baby förlåt <3 Bahebek moot walla <3


Love is of all passions the strongest, for it attacks simultaneously the head, the heart and the senses / Lao-Tse


 


Vet inte ...

Vet inte varför men igår när jag berättade för älsklingen om min blogg blev han arg. Jag förstår inte vad de e att bli arg över. Han överdrev bara, som om jag skulle spendera hela mitt liv sittandes här och blogga. Men så är det ju inte, jag sitter ju bara här när jag har tid. Men men det gick bra.

Iallafall idag va jag med min pappa hela dagen, skit trevligt. Pappa skrattade åt mig sen när vi kom hem bara för att jag satte mig vid dator för att leta upp lite saker vi pratade om under dagen. Han tyckte de va kul för att jag hann knappt komma in innan jag sprang upp och hämtade min dator och satte mig i vardagsrummet bredvid pappa för att kolla upp de sakerna. Han kollade upp lite medans jag gick ner för att stryka hans skjorta.
Sen när han åkte till jobbet vid fem tiden satt jag och min lillasyster kvar vid datorn och fortsatte kolla när vi av slumpen hittade en bild på min fasters man, jag sa till syrran att det va han hon bah nej sen kollade jag på namnet då va det min kusins namn. Visst är världen liten =P. Skit kul.
Sen dog datorn då gick syrran ut för att vara med min stora syster, då bestämde jag och mamma oss för att ta en promenad. Skönt väder så det va trevligt med en promenad.

Jag har lite besluts ångest över högskole valen. Vet inte vad jag ska söka =S jag har sökt men börjar ångra mig =S. Asså jag vet inte vad jag vill bli längre. För många som lägger sig i mitt val att jag inte vet längre =S. Så jag och mamma satte oss och kollade några utbildningar. Men fortfarande vet jag inte =S.
Vi får väl helt enkelt se sen om jag ska låta min ansökan vara som den är nu eller ändra den, jag har fortfarande 9 dagar kvar.

Kom ihåg: Så länge man inte ger upp har man ingenting fölorat.


Projektdag

När jag vaknade i morse hade jag glömt bort att flickorna skulle komma till mig för en projektdag, så jag gick upp klockan 11 då jag trodde dom skulle komma. Jag segade mig upp för jag somnade vid fyra tiden så jag var fortfarande skit trött. Sen kom ame hit för att hon skulle övningsköra med pappa. Knappt några minuter efter kom Elin och Jenny.
Vi satte oss vid köksbordet och pratade om lite saker med min stora syster. Vi fick sen ett sms från N, där hon för andra gången hittar på någon ursäkt för att inte komma till projektdagen. Vi blev ju självklart lite upprörda av de så vi messade tillbaka och sa till henne att om hon inte kommer på onsdagens projektdag är hon inte med oss längre. Hon har inte varit med på något vi gjort förutom när vi haft möte med projektledaren. Så vi tyckte det var fett dåligt att vi ska göra allt och att hon inte gör något.

Sen efter 1 ½ timme kom Sofia, och vi fortsatte prata om N och sen självklart projektet.
Vi pratade om massa saker om projektet som skulle göras till onsdag, sen blev klockan fem då åkte dom.


När dom hade gått ringde jag min älskling och pratade om lite saker jag störde mig på. Jag har varit fett irriterad på den senaste tiden på allt och har bara min älskling att vända mig till. Vilket är skit skönt att ha någon att vända mig till när jag känner mig helt nere. Jag har kommit på att den enda jag egentligen har är min älskling <3. Och min Monika.


Förra veckan i måndags ringde jag min lilla Raghda och fick veta chokande (men glada) nyheter. Att min lilla flicka ska gifta sig =) . Har saknat min lilla kossa och hon åkte på semester med hennes pappa och lillebror igår så nu väntar jag på att hon ska komma hem igen.
Hon har lovat att inte åka och köpa bröllops klänningen utan mig =).

Jag sak bara säga en sak innan jag går, ha heller en sann kompis än tusen falska.

Kjam


Välkommen till min nya blogg!

Hej =)

Jag är tillbaka på en mer öppen blogg. Här vet ni vem jag är =)

Kjamiiis

RSS 2.0