How?

How do you tell someone that you know the answers to his questions without hurting him?
I'm the only one who knows the answers, and it sucks that she doesn't tell him herself.
he's hurting and she doesn't care, but i can't see him hurting,
She just left him, she doesn't love him anymore but he still loves her more than ever.
and the thing is, she have not told him that it is over and that she does not love him anymore.
and he still thinks that they are together.

he was looking for comfort and he came to me because i'm her best friend, and i know everything.
but how do i tell him that she doesn't want him anymore? 

So please help me, should I tell him or what should I do?
How can i tell him that she does not love him anymore?

Fuck this sucks. =S


NV3B =( Sorgligt

Igår hade vi en tjejkväll hos Isabelle. Som en sista tjejkväll innan studenten. Vi satt och pratade om allt som vi hade gått igenom under de här tre åren. Om allt som vi skulle göra våra 2 sista veckor. Och allt vi skulle göra som en sista sak tillsammans innan vi gick våra seperata vägar..  (+ lite skit snack ;) ni vet tjejer :P )
 
Vi grillade och satte oss vid bordet och åt och pratade i timmar, vi kom aldrig ifrån bordet. Vi satt där till typ halv 1 på kvällen då vi började röra oss hemåt. 
Vi satt och pratade om Femkampen, Gubbskivan, Champanifrukost , Flaket och Slutskiva. Vi satt och funderade över hur vi skulle göra på Femkampen. Vi bestämde vad vi skulle ha på oss och att vi skulle måla våra ansikten som militärer på filmer =P och att vi skulle komma dit med feta attityden, som om vi skulle spöa skiten ur alla sen när allt börjar ska vi lägga oss. Låtsas skada oss, eller typ sabba allt helt. om vi ska springa åt ett håll ska vi springa åt ett annat =P . och såna saker. För Femkampen går ju ut på att bestämma vilken klass som ska springa ut först. och vi vill springa ut sist så vi ska förlora allt med flit. Men det roligaste är att vi inte kommer berätta det för killarna förän timmen innan spelet börjar. Bara för att vara säkra på att ingen annan klass gör som oss. Och killarna litar vi inte på kan hålla det hemligt =P . Ska bli kul att förlora Femkampen =). Vi tyckte det vore roligare att vara den sista klassen som springer ut =). 

Sen pratade vi om Gubbskivan. En gammal tradition skolan har. Som en liten fest för alla 3:or. Vi får inte ta med sprit och vi får inte vara packade när vi kommer. Men dom kommer sälja dricka där. Och tydligen ska vi hålla tal till mattanterna, för den "goda" maten dom lagat de här tre åren. Say what =S. Snacka om att man måste smöra för att hålla de där talet=P Iallafall. Sen gick vi över till att prata om Champanifrukosten. Vi bestämde att vi skulle ha Champanifrukosten hos Mathilda. Vi hoppas på fint väder så vi kan sitta ute på gräset hos henne och äta jordgubbar och dricka champani. Umgås som en sista morgon tillsammans. Fjanta oss, mobba varandra sen gå tillsammans tillbaka till skolan för att ta farväl =(.

Sen blev det mycket prat om Flaket. Vi har nämligen ett flak för 170 personer. och vi är 5 klasser (Nv3a, Nv3b, Nv3c, Te3a och Te3b) som ska dela på den. Flaket består av 3 släp, vilket betyder att en klass får ett eget släp. Vi bestämde (för att elevråds ordförande är Isabelle, så hon har hand om det) att Te3b skulle få ett eget flak för dom är 30 elever i klassen och dom ska ha med sig 10 extra personer. Och vi ville ABSOLUT inte dela med Nv3c så vi valde att dela med Nv3a =) så får Nv3c dela med Te3a =) rättvist =P . 

Sen pratade vi om att efter mottagningen åka hem till Martin och verkligen säga hejdå till alla innan vi ska dra till Slutskivan och sluta vara en klass. Fan va sorgligt, att allt är över efter vi varit hos Martin. Att Nv3b inte längre finns =(. 
Efter vi har varit hos Martin ska vi hela klassen åka in tillsammans till Slutskivan. Och festa lost hela kvällen. Sen är det över, Nv3b syns inte mer igen efter de =( 

Kvällen fick mig att inse att hur mycket jag än vill ifrån alla, kommer jag ändå sakna dom sen när dom är borta. Fan vilken konstig känsla jag fick i mitt hjärta asså. helt sjukt, kan inte ens beskriva den. Samtidigt som jag kände mig glad inför studenten kände jag mig ledsen över att tiden med alla i klassen är över snart. Fan vilka minnen man har samlat på sig under de här tre åren. Nästan var och en i klassen har jag ett minne med. Fan seriöst va sorgligt att jag efter den 5/6 aldrig mer kommer sätta mig på bussen för att ta tåget till skolan och sen gå in i klassrummet med klassen.

Fan det känns fett tufft. Trodde aldrig jag skulle känna såhär. Trodde jag skulle bara vara fett glad att slippa alla. Men nej så är det tydligen inte. Jag kommer sakna klassen. Kan inte fatta att jag säger de, men jag kommer de. =(.




Jag kommer sakna er Nv3b =(

Love

When you feel cold and warm at the same time,
when you read over the same line for the tenth time,
when your heart and thoughts somehow appear to rhyme,
and when a simple name conquers your whole mind,
then you are in deep trouble my friend... you are in what they call, "love".


Älskling <3

♥ Meeting you was fate, becoming your friend was a choice, but falling in love with you was beyond my control ♥



Christian Alexander Ulmered Clyde

Today's the day my life begins. All my life I've been just me. Just a smart mouth kid. Today I become a woman. Today I become a wife. Today I become accountable to someone other than myself. Today I become accountable to you. To our future. To all the possibilities that a marriage has to offer. Together, no matter what happens, I'll be ready. For anything. For everything. To take on life, to take on love. To take on possibility and responsibility. Today Christian Ulmered, our life together begins. And I for one can't wait



Sista delen av avsnitt 24, OMG säger jag bara


Grey's Anatomy - George's accident 5x23 - 5x24

 

Bilder från avsnitt 22, 23 och 24


Meredith, Izzie and Cristina


Ready to get married


Beautiful Bride


Izzie the bride


Izzie stumbles


A helping hand from her best friend


Giving her away


It's official


Kissing the bride


Mr and Mrs Alex Karev


The newlyweds


What to do next


Flash cards


Meredith and John Doe


Izzie crashes


John Doe


Saving George (John Doe)


George in uniform, in the afterlife


Izzie in the afterlife

OMG

Tyvärr jag måste avslöja vad som händer. Om du inte vill veta sluta läs nu. Jag kommer avslöja vad som händer på Grey's Anatomy.

Avsnittet börjar med att Izzie pratar och berättar om hur ett bröllop ska vara.
Dagen då Derek och Meredith ska gifta sig kommer det in ett gäng studenter som varit med om en olycka. Och en av dom skulle hålla ett valedictory speech på examen, så Alex föreslår att hon läser upp det för honom.
Izzie börjar se Denny igen och förstår att hennes tumör är tillbaka. Derek hittar den och får veta att den sitter på en farlig plats i hennes hjära och att han inte kan operera den. Alltså är hon döende nu. Och Derek och Miranda försöker komma på ett sätt att hjälpa henne och Miranda kom på ett sätt.
När dom alla sen står och byter om för att gå på bröllopet låter inte Miranda Izzie byta om. Meredith kommer då springandes och ger Izzie hennes bröllopsklänning. Hon säger att Izzie har planerat hennes drömbröllop och därför borde det vara hon den som gifter sig istället. Så hon byter om och är redo att gifta sig med Alex.
Izzie är fortfarande svag så när hon walks down the aisle behövde hon tar hjälp av George för att gå hela vägen fram till Alex i kyrkan. När dom sen ska säga deras löften har dom inga eftersom det egentligen inte är deras bröllop då tar Alex en del av studentens tal och säger de.
Sen åker dom tillbaka till sjukhuset och Izzie börjar tappa sitt hår. Då föreslår Alex att hon ska raka av allt. Hon gör det och Alex säger att "my wife is so hot".



Avsnittet efter är sista avsnittet och det är HELSKT, Det är den första delen av de 2 timmars avsnittet.
Avsnittet börjar med att Meredith och Derek myser sen kommer Derek på hur han kan hjälpa Izzie med hennes tumör.
På sjukhuset går Izzie och Alex runt för att Izzie vill inte ligga i sängen hela deras smekmånad. Så hon säger att hon vill presentera Alex för hennes vänner, patient vänner.

Det kommer in en patient (Charlie) som har hört talas om Hunt och vill att dom ska amputera av hans ben för att han ska få åka tillbaka till Irak.

Derek vill operera bort tumören men Dr. Swender säger att det kan vara farligt för det kan påverka hennes talförmåga och hennes minne. Men Izzie vet inte vad hon ska göra så hon frågar Alex och Christina men ingen av dom vill fatta det
beslutet åt henne.

George frågar Charlie varför han vill tillbaka till Irak och Charlie berättar och förklarar för honom att det är de soldater som är i Irak som är hans riktiga familj.

Dr. Swender visar för Cristina en patient som hade cancer och blivit frisk av bara behandlingar inga operationer och att Izzie borde ha tålamod och prova det.

Meredith berättar för Cristina att Izzie inte har så lång tid kvar att leva för att gå igenom behandlingarna. Sen kommer Derek och Meredith följer med honom ut för att sen förbereda Izzie för sina tester.
Meredith visar några kort med olika symboler på som Izzie ska komma ihåg, men när testet börjar glömmer Izzie bort symbolerna. Hon kan inte ens komma ihåg hur man pratar. .

Derek envisas om att han fortfarande vill göra operationen och Meredith pratar med Izzie och övertalar henne att hon inte får göra operationen för att när dom gjorde texterna kunde hon inte komma ihåg något.
Izzie pratar med en vän och hon bestämmer sig för att inte göra operationen, så när hon sen ska säga det til Alex blir han arg och nästan skriker åt henne att hon ska göra operationen

När Derek får veta att Izzie inte vill göra operationen skäller han ut Cristina för han tror det var hon som övertalade henne att inte göra den men sen kommer Meredith in och säger att det var hon och berättar att hon inte vill att det ska hända Izzie samma sak som det hände hennes mamma. Då säger Derek att hon gjorde de personligt och att hon borde gå tillbaka och säga till Izzie att hon ska genomgå operationen. George säger till Izzie att hon egentligen vet vad hon ska göra.

Izzie bestämmer sig för att göra operationen och skriver på en DNR. Så när hon ska opereras säger Alex att det var just det här som gjorde henne galen när Denny skrev på ett DNR. Hon säger att hon inte vill leva med hjälp av maskiner. Så hon opereras. 

Meanwhile, George signs up for the Army



Fortsättningen, När Izzie vaknar har hon förlorat minnet och kommer inte ihåg något som sas de närmaste minturarna.

Så hon förlorar minnet hela tiden.
George berättar för Bailey att han signed up for the Army. Bailey bestämmer sig för att samla alla för att övertyga George att inte åka till Irak. Dom bestämmer en tid då alla ska ses.

A trauma patient arrives. A woman, slightly injured herself, comes in and says a now unconscious guy jumped in front of a bus to save her life.
Patienten är så svårt skadad att man inte kan se vem det är. Han förlorar medvetandet några gånger.
Meredith tröstar patienten och säger att han är en hjälte, och han försöker skriva något men han kan inte riktigt hålla i en penna. Kvinnan som kom in med patienten berättar att hon och patienten hade 30 sekunders interaktion innan olyckan inträffade hon var för upptagen med att spana in snyggare killar. Men hon kallar honom fortfarande för hjälte.
De börjar operera lite på patienten för att lätta trycket på hans hjärna.

Alex har försökt hjälpa Izzie att få tillbaka minnet genom att skriva lappar så hon kommer ihåg saker sen när inget händer blir han arg och typ skäller ut henne. Han säger massa saker han inte menar för han och Izzie tror att hon ändå inte kommer komma ihåg de. 
Efter en lång tid kommer Cristina in och Izzie gnäller över det Alex sakt och Cristina kollar runt i rummet för att hitta lappen där det står de Izzie just berättat. Då förstår de båda att Izzie har fått tillbaka sitt minne, och Cristina springer för att leta efter Alex. Alex blir överlycklig och går in för att krama Izzie då förlorar hon medvetandet, och The Chief och Bailey kommer in. Alex försöker återuppliva henne men Cristina säger att hon skrivit DNR men dom alla struntar i det och försöker få tillbaka henne.



Samtidigt som det händer försöker Meredith lugna ner patienten och berättar att allt kommer bli bra, att läkarna är jätte duktiga. Och han försöker skriva igen men kan fortfarande inte hålla i pennan så han skriver på hennes hand. Han skriver 007, Meredith förstår först inte, sen förstår hon (Georgs smeknamn är 007). Då blir hon galen och springer igenom sjukhuset skrikandes "It's George!".



Så samtidigt som The Chief, Bailey Cristina och Alex försöker rädda Izzie försöker Meredith, Mark, Derek och Owen rädda George.
Å DÄR TAR AVSNITTET SLUT, SKOJAR NI ELLER;????? SKA JAG VÄNTA 4 MÅNADER INNAN JAG FÅR VETA VAD SOM HÄNDER =O

:s

Deprimerad


Mår skit, helt deprimerad seriöst. vad fan är livet bra för egentligen.

kvällens avsnitt av Grey's Anatomy

Meredith undersöker hennes förlovnings ring i sängen bredvid den sovande Derek. När han vaknar upp, berättar hon för honom att hon inte riktigt är en ring typ, så hon vill inte bära ringen. Hon är inte heller en vit klänning slags brud. Så hon och Derek skämt tillsammans att de ska gifta sig i scrubs.

På sjukhuset, Izzie håller på att återhämta sig från sin framgångsrika hjärnoperation genom att bläddra i brudkläders tidningar.

Bailey har en ledig dag, men hon är på sjukhuset eftersom hon vill se Arizona utföra vissa kirurgiska ingrepp. Bailey har inte berättat Tucker att hon vill göra en PEDS stipendium.

Izzie går fram och tillbaka i sitt rum och pratar med leverantör om brudkläder grejer på hennes Bluetooth och berättar om hennes cancer för att få dem de att leverera klänningar.


Två traumatiska patienter kommer in. De var inblandade i en bilolycka: en var en fotgängare som drabbas av den andra patientens bil. Hunt tilldelar George att rapportera till Alex, som är mer än glad att bossa runt honom. Mark och Derek tar hand om patienten som körde bilen. George meddelanden att fotgängare som blev påkörd av bilen har skador som inte är förenlig med historien. Han vill göra en psykundersökning. Alex tror att han slösar bort sin tid men George bokar en psykundersökning ändå.

Bailey och Arizona har en ung patient som heter Jessica som är döende och troligen kommer att dö inom några timmar. Barnets far söker desperat efter experimentella mexikanska stamcells behandlingar som ett sista desperat försök att rädda hennes liv, men Arizona försöker övertyga honom om att han inte kan göra något och att bara vara vid hans sida.

Fadern skäller ut henne för att hon ge upp, och försöker lista ut ett sätt att få barnet till Mexiko den kvällen.


Richard har ett särskilt uppdrag för Meredith, och det är att gå och prova bröllops klänningar för Izzie skull, som har förvandlat sitt rum i en brudkläder butiken.

Meredith gnäller att hon doesn't do dresses, men vill inte se Izzie i ögon och tala om det för henne. Derek plikttroget går för att prata med Izzie, men lär sig att de ska ta ballroom dance lessons också.


Cristina ser på en bildskärm som Izzie har förlorat medvetandet och rusar till för en krasch cart. När hon skyndar sig till hennes sida börjar Izzie skratta. Det var ett skämt, men hon behöver Cristina för något: hon behöver att hon söker Meredith för att få henne att komma och prova klänningar. Cristina är inte alls glad. Meredith ger slutligen upp och motvilligt provar på en puffig klänning. Hon försöker berätta för Izzie att hon inte gillar den, men Izzie får henne att känna skuldkänslor.

Bailey's patient, Jessica, vill ha hennes pappa, men hennes pappa undersöker illegala mexikanska stamcells undersökning. Bailey sitter med barnet i en gungstol.

Alex tar över en hamburgare och pommes frites från Joe's bar till Izzie medan Meredith försöker på fler klänningar i badrummet. Lexie kommer in, slänger ner några pommes frites (hon hantera stress genom att stress äta) och frågar Meredith att hon kan ingripa med Mark och Derek. Izzie låtsas kvävas. Cristina blir arg för hennes låtsas. Så snart alla lämnar rummet blir Izzie illamående och spyr i en hink. Hon utger sig för att vara stark, men kemo härjar henne.

Den patient som körde bilen är ganska till trasslad. Han berättar för Hunt att det inte var hans fel. Han var på väg till banken när fotgängare dök under hans bil, med armarna ut som om han ville flyga. Helt klart, för fotgängare försökte döda sig själv. Hunt hittar Alex vandrandes runt och skäller ut honom för att han inte höll ett öga på en potentiellt självmordsbenägna patient.

George upptäcker att patienten inte längre är i hans säng, så han och Alex går utanför för att leta efter honom. Detta blir en stor kamp mellan dem. George säger att Alex inte ens ville göra psykundersökningen, och han ser inte vad Hunt eller Izzie ser i honom. Alex säger att han har försökt att respektera George eftersom han är Izzie vän, men han gjort ett försök.

Just i det ögonblicket hoppar den självmordsbenägna patienten från övre våningarna, kraschar genom fönstret, och landar på en bil. George och Alex får in patienten och George är mer kunnig om hur man ska gå vidare, så Hunt låter honom scrub in i stället för Alex på operationen.

Under operationen säger Hunt till George att han skulle vara en perfekt kandidat för ett trauma kirurg eftersom han alltid tänker fem steg framåt och blir lugnare när saker runt honom blir mer kaotiskt.

Meredith skäller ut Derek och Mark och beordrar dem att bli sams. Derek säger att "The Chief" kommer att vara hans "best man" och de gör Meredith arg eftersom "The Chief" är den som hade en affär med hennes mamma. Under operationen blir Derek och Mark sams igen

En sjuksköterska kontroller på Izzie som ser svag ut. Sjuksköterskan tappar en bröllop klänning från galian på väg ut, så Izzie bestämmer sig för att gå runt i rummet för att plocka upp den. När hon kommer dit, faller hon ihop.

Bailey's patienten Jessica, vars far fortfarande försöka hitta en väg till Mexiko, är i dålig form. Slutligen Bailey pratar med honom tills han tar sin plats bredvid sitt barn som dör.


Cristina berättar för Izzie att hon gör bra, men Izzies glada mask är äntligen av. Hon säger att dagen skulle vara en bra dag, för att Meredith prova klänningar, men hon vet att hon är sjuk och bara en cancerpatient. Cristina berättar för henne att alla kräkningar är helt normalt för den typ av behandling som hon hade i dag.

Arizona berättar Bailey att vad hon gjorde i dag med Jessica var verkligen heroiska och råder henne att gå hem och berätta för Tucker om att PEDS är mycket mer än bara skära folk öppna.

Meredith försöker på en annan klänning medans Cristina torkar av Izzie's panna. Meredith slutligen spricker ett leende när hon snurrar runt i klänning som kommer att vara hennes bröllop klänning.


Tillbaka hemma, Meredith berättar Lexie att bara för att deras respektive män är osams, betyder det inte att Lexie inte kommer vara med i bröllopet. I själva verket Lexie kommer att vara en brudtärna, men hon får inte bli för upphetsad om det eftersom hon inte har sett brudtärna klänningar Izzie plockade ut.

Meredith har gått med på att ha ett stora bröllop bara för Izzies skull, men hon verkar inte alls så olycklig om det.

Över på Joe's, erkänner Alex att George är bättre på att hantera kriser själv, och att Izzie är sjuk är en stor kris som han inte kan hantera.



PROV

Det kommer vara svårt att uppdatera från och med nu för på 4 veckor har jag 7 prov., läxor och inlämningar 

Vecka 19
Måndag
: Kemi prov
Tidsag: STUDENT SKIVA =)
Onsdag: Religions förhör
Torsdag: Histora prov
Fredag: Plugga

Vecka 20
Måndag: Plugga (ingen skola)
Tisdag: Plugga
Onsdag: Plugga
Torsdag: Prov
Fredag: Religions prov

Vecka 21
Mådag: Histora prov
Tisdag: plugga
Onsdag: Plugga
Torsdag: Plugga (ingen skola)
Fredag: Plugga (ingen skola)

Vecka 22
Måndag:
Kemi Prov
Tisdag: Plugga
Onsdag; Prov
Torsdag: FRIIIIIIIIIIII från läxor (vad jag hittils vet) =)
Fredag: Frii =)

Vecka 23
Måndag:
Fri =) (vad jag hittils vet)
Tisdag: Fri =)  (vad jag hittils vet)
Onsdag: Fri =)  (vad jag hittils vet)
Torsdag: Fri =)  (vad jag hittils vet)
Fredag: ♥ ♥ STUDENTEN ♥ ♥


RSS 2.0